Istoric

Motto

Motto-ul dupa care functioneaza SC Profi Max SRL  este :  “PROFESIONALISM LA MAX”.

Infiintata in anul 2008, S.C. PROFI MAX S.R.L., este o firma cu capital privat integral românesc ce isi desfasoara activitatea în domeniul instalatiilor de orice tip: instalatii de climatizare si ventilatie, de încalzire centralizata si instalatii sanitare.

S.C. PROFI MAX S.R.L este distribuitor autorizat al firmei: SC. ZASS ROMANIA SRL.

Dispunem totodata de atestatul obtinut la Academia de Aer Conditionat LG din Bucuresti.

Apeland la serviciile firmei noastre veti beneficia de consultanta gratuita in alegerea celei mai bune variante pentru casa sau apartamentul dumneavostra.

 Personalul nostru de specialitate va prezinta solutiile cele mai avantajoase pentru a obtine cel mai bun raport calitate-pret. Asiguram service in garantie si postgarantie cu personal specializat.

 Firma S.C. PROFI MAX S.R.L. ofera solutii si echipamente complete pentru case, apartamente, dar si pentru lucrari industriale.

Printre lucrarile executate de firma noastra se afla atat lucrari de instalatii termice, sanitare, de ventilatie, cat si lucrari complexe pentru cladiri rezidentiale, cladiri de birouri si hale industriale.

 Atat proiectarea cat si executia se adapteaza in permanenta cerintelor pietei si tehnologiei in continua dezvoltare .

Dotarile foarte bune si specialistii cu vechime in acest domeniu, competenta si seriozitatea lor, calitatea serviciilor prestate sunt elemente care denota interesul pe care il manifestam fata de clientii nostri.

 Suntem adeptii celor mai inalte standarde de etica si integritate prin asigurarea calitatii superioare a lucrarilor noastre si a solutiilor de valoare.

Executam lucrarile in siguranta maxima (conform normelor legale in vigoare) si conform principiilor protejarii mediului inconjurator.

După finalizarea lucrărilor de execuţie a instalatiilor putem prelua administrarea tehnică a acestora.

Specialiştii în domeniul service-ului asigură o funcţionare fără probleme a instalaţiilor tehnice şi se ocupă de revizie, întreţinere, verificare, precum şi de serviciile de remediere a defecţiunilor şi cele de intervenţii în caz de urgenţă.